Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:11:39 GMT

احسان حدادی سهم خود را به ورزش ایران ادا کرده است

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۴۸۷۷۷۵

احسان حدادی سهم خود را به ورزش ایران ادا کرده است

هاشم صیامی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: در حال حاضر مهم‌ترین موضوع برای فدراسیون دوومیدانی، حضور جدی احسان حدادی در المپیک است و اگر امروز این ورزشکار آسیب دیده است بدون شک به خاطر فشارهای ۲۵ ساله‌ای است که برای بالا بردن پرچم ایران تحمل کرده است و تمرینات سختی را نیز برای آماده‌سازی پشت سر گذاشته است و فدراسیون و وزارت هم باید در مقابل علاوه بر توجه ویژه، قدردان او باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص انتقادات مطرح شده درباره هزینه‌های آماده‌سازی حدادی در آمریکا گفت: نمی‌توان برای ورزشکاری که ورودی المپیک آورده است هزینه نکنیم و نه تنها برای حدادی بلکه برای حسن تفتیان نیز که در فرانسه حضور دارد هزینه‌هایی انجام شده است، اگر ما کمک می‌گیریم و شرایط تمرینی و آماده‌سازی یک ورزشکار را به بهترین شکل ممکن فراهم می‌کنیم از نقاط مثبت فدراسیون دوومیدانی است.

صیامی یادآور شد: حدادی یک ورزشکار ویژه است و فدراسیون وظیفه دارد از برترین‌های دوومیدانی به ویژه از کسانی که عمر و سلامتی خود را در این راه صرف کرده‌اند، حمایت کند.

وی با بیان اینکه لازم بود بهترین شرایط را برای آماده‌سازی المپیکی‌های دوومیدانی فراهم کنیم، افزود: اینکه مدال کسب شود و یا نه در اولویت قرار ندارد، مهم این است که با آمادگی ۱۰۰ درصدی در این بازی‌های حاضر شویم.

صیامی به اعزام دیگر ورزشکاران دوومیدانی کشور به اردوهای آماده‌سازی و مسابقات خارج از کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر فدراسیون به ۸۰ ورزشکار و مربی حقوق پرداخت می‌کند و باید پذیرفت که وقتی برای پرداخت حقوق سطح‌بندی لحاظ شده است در ارائه خدمات نیز باید ورزشکارانی که المپیکی هستند، بیشتر دیده شوند.

رییس فدراسیون دوومیدانی تصریح کرد: دنبال آن هستیم که گستردگی ارائه خدمات را افزایش دهیم تا همه بتوانند از ظرفیت‌ها و اعتبارات فدراسیون استفاده کنند و اگر به نفرات برتر توجه بیشتری شده است در تلاش بودیم این هزینه‌ها توسط حامی مالی تامین شود تا اعتبارات فدراسیون به سمت رده‌های پایه هدایت شود.

وی در خصوص برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور در رده‌های سنی جوانان و نوجوانان در شهرکرد نیز یادآور شد: در هر مرحله از این مسابقات ۳۰۰ تا ۳۵۰ ورزشکار، مربی و سرپرست حضور داشتند که باید گفت این مسابقات از سطح کمی خوبی برخوردار بود و رکوردهای قابل‌توجهی نیز به دست آمد.

صیامی افزود: برای نخستین بار در تاریخ دوومیدانی کشور، سهمیه ورودی جوانان جهان در جریان رقابت‌های شهرکرد به عدد ۹ نرسید که این یک فرصت بی‌سابقه است و می‌توانیم به کسب نشان‌های بیشتری در این رقابت‌ها امیدوار باشیم.

وی تصریح کرد: در رده‌های پایه هدف‌گذاری بلند مدتی را در فدراسیون در نظر گرفته‌ایم تا امثال صادق صمیمی‌ها که گل سر سبد اعزامی‌های مسابقات جوانان جهان در کنیا هستند در آینده بتوانند در المپیک به نشان دست یابند.

به گزارش ایرنا، سی و دومین دوره بازی‌های المپیک توکیو با یک سال تاخیر اول مردادماه ۱۴۰۰ به میزبانی ژاپن آغاز می‌شود و احسان حدادی، حسن تفتیان، مهدی پیر جهان و فرزانه فصیحی به عنوان نمایندگان ایران در این رقابت‌ها به میدان خواهند رفت.

احسان حدادی قهرمان و رکورددار پرتاب دیسک آسیا در فینال رقابت‌های المپیک لندن با پرتابی به میزان ۶۸ متر و ۱۸ سانتی متر پس از هارتینگ با پرتاب ۶۸ متر و ۲۸ سانتی متر به مدال نقره دست یافت.

از جمله افتخارات احسان حدادی در بازی‌های المپیک مدال نقره ۲۰۱۲ لندن پرتاب دیسک، در قهرمانی جهان مدال برنز ۲۰۱۱ دائجو و بازی‌های آسیایی مدال طلا ۲۰۰۶ دوحه و مدال طلا ۲۰۱۰ گوانگ‌ژو ، در  مسابقات قهرمانی آسیا ۴طلا ،در بازی‌های غرب آسیا یک مدال طلا در سال ۲۰۰۵ دوحه و ۲ مدال در جام بین قاره‌ای دو و میدانی است.

برچسب‌ها حسن تفتیان شهرکرد فدراسیون دو و میدانی المپیک توکیو احسان حدادی پروندهٔ خبری بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حسن تفتیان شهرکرد فدراسیون دو و میدانی حسن تفتیان شهرکرد فدراسیون دو و میدانی المپیک توکیو احسان حدادی احسان حدادی آماده سازی رقابت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۸۷۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید

ملی‌پوشان قایقرانی با کمترین امکانات توانستند چهار سهمیه در المپیک پاریس بگیرند و اکنون تمام نگاه‌ها به سمت فدراسیون است که با چه شرایطی این نفرات را راهی پاریس می‌کند.

به گزارش ایسنا، قایقرانی ایران در مسابقات انتخابی المپیک نمایش خوبی داشت و حاصل آن دو سهمیه در آب‌های آرام (کانو و کایاک یک نفره ۱۰۰۰ متر مردان) و دو سهمیه در رویینگ (یک نفره و دونفره زنان) بود.

همچنین کسب سهمیه المپیک با تاریخ‌سازی همراه بود و قایقرانی توانست برای اولین بار در قایق دونفره صاحب سهمیه المپیک شود.

مسلما نمایش خوب قایقرانی نباید تنها صرفا به حضور در المپیک ختم شود بلکه انتظار می رود شاهد عملکرد متفات نسبت به ادوار گذشته باشیم.

گرفتن مدال المپیک در حال حاضر کار بسیار سختی برای قایقرانی ایران محسوب می شود و در پاریس کسی انتظار مدال از این رشته ندارد اما صعود به فینال A و B می‌تواند عملکرد خوبی برای قایقرانی باشد اما این نتیجه چگونه به دست می‌آید؟

قایقرانی سه ماه حساس را پیش رو دارد تا بتواند به بهترین نحو آماده شود اما کمبود برخی امکانات  شرایط سختی را برای ملی‌پوشان رقم زده است.

ملی‌پوشان رویینگ بارها از نداشتن پیست استاندارد (۲ کیلومتر) گلایه کرده‌اند اما  در این سال‌ها هیچ چاره‌ای اندیشیده نشده است. پاروزنان مجبور هستند در دریاچه آزادی که مسافت هزار متر دارد، تمرین کنند و یا پشت سدها بروند. در واقع بدون تمرین در شرایط نرمال به مسابقات رفته‌اند با این وجود توانسته‌اند همپای کشورهای دیگر رقابت کنند.

پس از بازگشت از انتخابی المپیک هم قایقرانان خواستار حمایت بیشتر شدند. آنها عنوان کردند نیاز به اسپانسر دارند چون مکمل‌ را هم از جیب خود تهیه می‌کنند و همچنین به تمرین در پیست استاندارد نیاز دارند و این مسئله با  اردو زدن در کشورهای دیگر که پیست استاندارد دارند، محقق می‌شود.

در واقع با توجه به شرایط موجود موفقیت قایقرانی در المپیک بستگی به فدراسیون دارد که در این سه ماه پیش رو چه شرایطی را فراهم می‌کند. المپیک رویداد بزرگی است و قطعا خیلی از کشورها با برنامه منسجم وارد آن می‌شوند بنابراین فدراسیون ایران نیز باید از فکر اینکه قایقرانان با تمرین در دریاچه آزادی که یک روز آب دارد و روز دیگر درگیر کم شدن عمق آب می‌شود، بیرون بیاید و در فاصله کمتر از سه ماه تا المپیک به فکر اردوی با کیفیت بلند مدت  در یک کشور خارجی برای  پنج پاروزن اعزامی به المپیک باشد.

ورزشکاران رویینگ، کانو و کایاک کار خود را با گرفتن سهمیه المپیک انجام دادند و اکنون دیگر وظیفه فدراسیون است شرایطی فراهم کند تا ورزشکار به جای اینکه دغدغه تمرین یا پرداخت هزینه مکمل از جیب داشته باشد، صفر تا صد تمرکز خود را روی تمرین بگذارد.

اکنون تمام نگاه‌ها به فدراسیون قایقرانی است که چگونه پنج ورزشکار خود را برای المپیک آماده می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت‌های آزاد دوومیدانی به تعویق افتاد
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • قایقران‌ها را با تمرین پشت سد به جنگ المپیک نفرستید
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی دوومیدانی‌کار ایران
  • پیام تبریک کاظمی‌پور درپی تاریخ‌سازی بانوی ملی‌پوش تیم دوومیدانی ایران
  • کسب مدال نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • کسب نقره قهرمانی آسیا از سوی پرتابگر جوان ایران
  • طلای تاریخی دختر ایرانی در قهرمانی آسیا
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • نشست صمیمی دبیر فدراسیون دوومیدانی با ورزشکاران شانس کسب ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس